Nosaltres

El projecte Gelato Collection neix de la mà d’Albert Adrià, Alfredo Machado i Ángel Velasco, director general de Torrons Vicens.

Ho fa amb la voluntat d’aplicar la filosofia i la nostra manera d’entendre la gastronomia adaptada a l’ofici gelater, el propòsit del qual com en la resta dels nostres projectes és aprendre i indagar en tan interessant món. Respectant sempre les receptes més tradicionals amb els sabors de sempre, però també explorant altres noves inspirades sobretot en combinacions d’ingredients reflexionats des d’un punt de vista gustatiu.

La nostra idea és crear un banc de receptes numerades, al qual anirem incorporant nous sabors regularment, inspirant-nos en l’univers dels perfumistes per a anar aportant a tan interessant ofici la nostra manera d’entendre el món del gelat.

Treballem amb els millors productes del mercat per a crear 4 famílies:


Gelats tradicionals
‍vainilla, xocolata, coco, festuc, maduixa, etc.
‍‍

Gelats de temporada
Sobretot fruites i herbes de temporada‍

Gelats d'autor
Creacions pròpies, bé partint de productes o combinacions d'ingredients‍

Gelats adults
Alcohol/cocteleria

Albert Adrià Acosta

Albert Adrià Acosta

Albert Adrià Acosta (L’Hospitalet de Llobregat, 20 d’octubre de 1969) és un cuiner, pastisser i empresari català. És considerat una de les persones més influents en el món de la gastronomia i, juntament amb els seus restaurants, ha rebut els més prestigiosos premis i distincions en aquesta disciplina cultural.

El 2013 va ser reconegut com una de les 13 persones més influents del món en gastronomia i alimentació, i el 2015 va rebre el guardó al millor pastisser per The World’s 50 Best Restaurants.

Forma part de elBulli entre 1985 i 2008. En 2006 va inaugurar a Barcelona Inòpia Classic Bar, promotor de l’alta gastronomia prêt à porter i pioner del concepte “gastrobar”. Entre 2011 i 2017 va obrir un total de 7 restaurants (41è Experience, Tickets, Pakta, Bodega 1900, Niño Viejo, Hoja Santa i Enigma) dins del projecte global que reuneix diferents conceptes gastronòmics sota el nom de elBarri. En 2015 signa una aliança creativa, de la mà de Ferran Adrià i Le Cirque du Soleil per al projecte Heart Eivissa. En 2018 obre Cakes & Bubbles Londres, un restaurant dolç especialitzat en pastisseria i vins escumosos.

Alfredo Machado

Alfredo Machado

Alfredo Machado Díaz, nascut el 17 de juliol de 1990 a Maldonado (l’Uruguai). Des de molt jove va mostrar un gran interès per la gastronomia, així que en 2006 va decidir viatjar a Espanya per a formar-se com a cuiner i pastisser a l’Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona. Posteriorment va decidir especialitzar-se en pastisseria, la seva gran passió, formant part de l’equip de Josep Maria Rodríguez (Campió del Món de Pastisseria) en la Pastisseria Barcelona. No va ser fins al 2015 quan va començar la seva carrera dins el grup El Barri (Tickets, Bodega 1900, Pakta, Enigma, etc) treballant com a cap de producció i en l’equip de R+D de pastisseria.

Va participar en projectes nacionals i internacionals com Cakes & Bubbles a Londres, Little Spain a Nova York, Heart Eivissa i ADMO a París. En el 2020, va ser reconegut amb el premi de Pastisser Revelació a Madrid Fusión.

Què diuen de nosaltres

La nostra botiga de Barcelona

Barcelona
La Rambla, 136, Ciutat Vella
08002 Barcelona

934 86 21 00
De lunes a domingo de 12h a 22h